Loopbaancoaching Vught

Loopbaancoaching Vught

Worstel je met je huidige werk? Haal je er geen plezier en voldoening uit? Oogsters verzorgt loopbaancoaching in de regio Vught (Brabant). Ik help je stappen te zetten in je loopbaan zodat je het plezier terug vindt en je weer concrete stappen voorwaarts kunt zetten.

Loopbaancoaching: wat levert het op?

Veel mensen vinden het lastig om uit hun comfortzone te kruipen. Dit weerhoudt veel mensen ervan om persoonlijke coaching te volgen, terwijl de voordelen groot zijn. Het is een investering in je toekomst. Tijdens een loopbaantraject maken we een gericht actieplan volledig aangepast op jouw vraagstuk. Ik houd van actiegericht te werken. Ik verzorg resultaatgerichte loopbaancoaching. Geen zweverige verhalen maar concreet aan de slag. Of je nu online of live gecoacht wilt worden, het kan beide. Ik ben niet locatiegebonden.


Loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching

Voor we verder gaan, mijn naam is Maxime

Ik ben Maxime Quax, de drijvende kracht achter Oogsters. Ik verzorg resultaatgerichte loopbaancoaching. Geen zweverige verhalen maar concreet aan de slag. De afgelopen vijf jaren coachte ik meer dan 150 mensen (zowel live als online). Ik ben Noloc Register Loopbaancoach. In de praktijk zie ik dat veel mensen makkelijk blijven hangen wanneer ze vastlopen in hun loopbaan. Ongelooflijk zonde, want door een aantal stappen te zetten brengen we de situatie weer in beweging. En de positieve gevolgen zijn groot.

Bij welke vraagstukken past loopbaancoaching

Loopbaanbegeleiding past wanneer je herkenning vindt in 1 van onderstaande situaties:

  • Wil je het werk wat je nu doet nog wel blijven doen? Haal je er nog plezier en voldoening uit?
  • Past het werk en het bedrijf waar je zit nog bij waar je voor staat en bij jouw kwaliteiten?
  • Praat en denk je veel over de vraagstukken m.b.t. je werk maar loop je steeds vast?
  • Solliciteer je wel maar levert dit weinig op?
  • Ben je onrustig en voel je je onmachtig als het gaat om je werk
  • Wil je weer met plezier naar je werk en meer energie overhouden?


loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding vught en brabant

Case uit de praktijk

Jeroen: Ik heb in de eerste helft van 2019 een ontwikkeladviestraject gevolgd bij Maxime. Ik kwam via een wederzijdse kennis met hem in contact en aangezien ik wat vastliep in mijn loopbaan c.q. werkzame leven (ik moest op 55-jarige leeftijd een nieuwe baan in Nederland vinden, na 8 jaar op Curaçao te hebben gewoond en gewerkt), wilde ik alle kansen aangrijpen om goed beslagen ten ijs te komen.


Maxime heeft me daarbij uitstekend geholpen. Hij heeft me veel praktische tips gegeven, maar heeft me ook een spiegel voorgehouden en dat is heel belangrijk in het leven. Hij laat je op een andere manier naar jezelf kijken. Je kent jezelf, kent je goede en slechte eigenschappen, maar het is moeilijker in te schatten hoe die door anderen worden ervaren en wat de consequenties (kunnen) zijn.


Daar was Maxime heel eerlijk en open in en dat moet ook als je een dergelijk traject aangaat. Verder keek hij ook heel breed, maar durfde hij ook de diepte in te gaan. Gezien zijn achtergrond als recruiter kon hij ook heel goed inschatten hoe mijn sollicitatiebrieven, CV en presentatie zouden overkomen bij potentiële werkgevers.


Wat ik daarbij bijzonder prettig vond, was dat Maxime het allemaal niet interessanter maakte dan nodig. Hij had bepaald niet de behoefte om zichzelf te manifesteren. Wat goed is, is goed en wat slecht is, is slecht. Zo ben ik zelf ook en dat klikte dus bijzonder.


Verder toonde Maxime zich immer bijzonder geïnteresseerd in mijn welbevinden en dat van mijn gezin en stelde hij ook zichzelf open, waardoor er in korte tijd een heel bijzondere vertrouwensband ontstond, hetgeen mij zeker heeft geholpen. Ik kan heel zeker van mezelf overkomen, maar Maxime durfde daar ook kanttekeningen bij te zetten en dat kan alleen als je vertrouwen in elkaar hebt.


Behalve een vakman is Maxime dus ook een warme persoonlijkheid en als het gaat om 'mensenwerk' is dat de aller- allerbelangrijkste eigenschap. Iets dat nogal eens vergeten worden in de huidige, steeds verder digitaliserende wereld. Maxime lijkt zich daar terdege van bewust en investeert daar veel in. Dat krijg je altijd terug.

Gratis ebook: van werk naar werkplezier

Aan de hand van dit e-book ontdek je:

  • Waarom ruimte en afstand zo belangrijk is om werkplezier te (her) vinden.
  • Hoe je jouw kwaliteiten tot z'n recht laten komen in je werk.
  • Waarom persoonlijke ontwikkeling belangrijk is voor je gevoel van voldoening.
  • Waarom het uitmaakt in welke levensfase je zit en waarom dit van belang is.


Ebook: van werk naar werkplezier

>> Download het e-bookActief in heel Brabant

Oogsters heeft niet alleen klanten uit Vught. Ik verzorg loopbaancoaching in Brabant voor klanten uit plaatsen als Den Bosch, Eindhoven, Breda, Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Boxtel.

Handige blogs

Ik schrijf met regelmaat blogs die je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Ik heb drie interessante blogs voor je op een rij gezet:


Vrijblijvend kennismaken

Woon je in Vught en wil je vrijblijvend kennismaken? Bel mij gerust 0624206515. Uiteraard kun je ook via het contactformulier of per mail contact opnemen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Reactie plaatsen