Loopbaancoaching Den Bosch

Loopbaancoaching Den Bosch

Ben je op zoek naar een loopbaancoach en woon je in Den Bosch? Steeds meer mensen zijn op zoek naar praktische loopbaanbegeleiding. We werken langer en we wisselen vaker van baan, dat maakt dat we meer nadenken over onze carrière. Een loopbaancoach kan je helpen bij verschillende loopbaanvragen. Als je zoekende bent en het wat minder gaat in je werk, maar ook als het goed gaat.

Wat doet een loopbaancoach?

Als je wilt onderzoeken wat bij past qua werk of als je een nieuwe stap wilt zetten in je carrière en er nog niet uit bent wat je wilt, kijken wij samen hoe je tot de juiste keuzes komt. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je ontslagen bent en gedwongen een dergelijke stap moet zetten. Samen bespreken we de mogelijkheden.


Meer informatie: loopbaancoaching

Met wie heb je te maken?


Mijn naam is Maxime Quax en ik ben de drijvende kracht achter Oogsters. Ik ben gevestigd in Berkel-Enschot en ik werk als loopbaancoach in heel Brabant en dus de regio Den Bosch. Ik heb als coach veel ervaring, maar ik heb ook jarenlange ervaring als manager in de arbeidsbemiddeling met werkgevers en werkzoekenden. Ik ben Noloc Register Loopbaanprofessional. Dit betekent, dat ik getoetst ben op een aantal beroepscriteria. Ik wil graag met je aan de slag, zodat jij klaar bent voor de toekomst.


Zie ook: over Oogsters - Maxime Quax

Wat levert het je op?

Ik ben een resultaatgerichte coach en stimuleer je om tot actie over te gaan. Zonder actie, geen resultaat. Aan het eind van het traject hebben we samen de volgende resultaten bereikt:

 • Je weet het antwoord op de vraag: ‘Wat wil ik?’
 • Je hebt een actieplan met concrete vervolgstappen
 • Je hebt inzicht in je kwaliteiten en hoe deze te benutten in je werk
 • Je kent je talenten en je kunt ze ook inzetten
 • Je hebt meer zelfvertrouwen
 • Je hebt een beter arbeidsmarktprofiel
 • Je kunt gerichter solliciteren


Loopbaanbegeleiding Den Bosch, Loopbaancoaching Den Bosch

Dit zeggen klanten

Dit zegt Gino, klant van Oogsters

Na 28 jaren in een vaste baan te hebben gewerkt bij Interpolis (nadien Achmea), ben ik boventallig geworden en moest ik ineens weer op zoek naar een nieuwe werkgever. De begeleiding in deze zoektocht gebeurde via Maxime. Ik heb hem ervaren als een prettig empathisch vertrouwenspersoon. Hij heeft me goed op weg geholpen in mijn zoektocht en me veel waardevolle tips gegeven. Dit gaf mij veel vertrouwen voor de toekomst.


Gratis ebook: van werk naar werkplezier

Aan de hand van dit e-book ontdek je:

 • Waarom ruimte en afstand zo belangrijk is om werkplezier te (her) vinden.
 • Hoe je jouw kwaliteiten tot z'n recht laten komen in je werk.
 • Waarom persoonlijke ontwikkeling belangrijk is voor je gevoel van voldoening.
 • Waarom het uitmaakt in welke levensfase je zit en waarom dit van belang is.


Ebook: van werk naar werkplezier

>> Download het e-bookActief in heel Brabant

Oogsters heeft niet alleen klanten uit Den Bosch. Ik verzorg loopbaancoaching in Brabant voor klanten uit plaatsen als Eindhoven, Breda, Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Boxtel.

Handige blogs

Ik schrijf met regelmaat blogs die je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Ik heb drie interessante blogs voor je op een rij gezet:


Vrijblijvend kennismaken

Woon je in Den Bosch en wil je vrijblijvend kennismaken? Bel mij gerust 0624206515. Uiteraard kun je ook via het contactformulier of per mail contact opnemen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Reactie plaatsen