Loopbaancoaching Oosterhout

Loopbaancoaching Oosterhout

Je loopbaan een boost geven met loopbaancoaching? Loopbaancoach Oogsters is actief in de regio Oosterhout (Brabant). Wanneer je in deze regio woont dan nodig ik je uit om kennis te maken. Dit kan middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je bent niks verplicht, we kijken eerst of er sprake is van een klik.

Bel directPlezier en werkgeluk

Vind jij het lastig om geluk in je werk te vinden? Doe jij je werk op een routineuze manier? Dan ben je niet de enige. Veel mensen in Nederland zijn ontevreden met het werk dat ze moeten verrichten. Onvrede met het werk kan veel verschillende oorzaken hebben.


Natuurlijk vindt iedereen zijn werk af en toe wel vervelend. Dat hoort nu eenmaal bij werken. Het is voor velen een noodzakelijk kwaad, maar het is natuurlijk wel van belang dat je er enig geluk en voldoening uit kunt halen. Merk je dat je structureel geen geluk en voldoening uit je werk kunt halen? In dat geval is loopbaancoaching misschien iets voor jou. Een coach geeft nieuwe inzichten, waardoor je met een ander perspectief tegen de situatie gaat aankijken.


Zie ook: 5 tips om te ontdekken waar je écht gelukkig van wordt


Loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching Brabant

Voordat we verder gaan: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Maxime Quax. De afgelopen vijf jaren coachte ik meer dan 150 mensen (zowel live als online). Ik ben Noloc Register Loopbaanprofessional. In de praktijk zie ik dat veel mensen makkelijk blijven hangen wanneer ze vastlopen in hun loopbaan.


Ongelooflijk zonde, want door een aantal stappen te zetten brengen we de situatie weer in beweging. En de positieve gevolgen zijn groot.

Voordeel van een loopbaancoach

Op internet staan veel artikelen met praktische tips voor meer werkplezier. Het nadeel van deze tips is echter dat ze allemaal algemeen zijn. Iedereen is anders, waardoor de tips niet altijd praktisch toegepast kunnen worden. Werken wij samen, dan is dit volledig anders. Wij kijken naar jouw individuele verhaal en blijven uit de algemene tips en wetenswaardigheden. Punt is namelijk dat je het vaak wel weet maar dat het spannend is om concrete stappen te zetten. Door samen te werken aan een concreet plan van aanpak heb je een stok achter de deur waar je op terug kunt vallen.


Loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching

Waarom werken met Oogsters

Om deze redenen kies je voor Oogsters

 • Resultaatgericht qua aanpak. Niet zweverig maar concreet.
 • Veel kennis van de arbeidsmarkt opgedaan in de afgelopen 15 jaar
 • Ik werk zowel online als op locatie op een mooie locatie (gerenoveerd klooster)
 • Blended learning: het maken van oefeningen aangevuld met persoonlijke gesprekken en je eigen reflectie daarop betekent gegarandeerd succes
 • Het levert altijd inzicht, richting en bevestiging op
 • Noloc Register Loopbaanprofessional. Dit is een branchevereniging die kwaliteit garandeert.
 • Werken met een AVG proof programma, waardoor onze communicatie veilig gebeurd en ik netjes met je gegevens omga.
 • Samenwerking is altijd vertrouwelijk, er wordt nooit zonder toestemming niets gedeeld met de werkgever


Meer info: over Oogsters - Maxime Quax

Gratis ebook: van werk naar werkplezier

Aan de hand van dit e-book ontdek je:

 • Waarom ruimte en afstand zo belangrijk is om werkplezier te (her) vinden.
 • Hoe je jouw kwaliteiten tot z'n recht laten komen in je werk.
 • Waarom persoonlijke ontwikkeling belangrijk is voor je gevoel van voldoening.
 • Waarom het uitmaakt in welke levensfase je zit en waarom dit van belang is.


Ebook: van werk naar werkplezier

>> Download het e-bookSamenwerken met Oogsters

Dit zegt Desiree over de samenwerking met Oogsters:

De bijeenkomsten heb ik als prettig ervaren. Het heeft een aanzet gemaakt om uit te zoeken wat ik wil in een nieuwe uitdaging.

Het heeft me een duwtje in de rug gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Via internet heb ik Maxime weten te vinden. Na een prettig kennismakingsgesprek zijn we het traject gestart. De gesprekken om de 2 weken waren zeer intensief met de bijbehorende opdrachten en voorbereiding.

Ik heb door Maxime inzicht gekregen in hoe andere mensen mij zien en ik heb weer vertrouwen gekregen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging


Actief in heel Brabant

Oogsters heeft niet alleen klanten uit Oosterhout. Ik verzorg loopbaancoaching in Brabant voor klanten uit plaatsen als Den Bosch, Eindhoven, Breda, Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Boxtel.

Handige blogs

Ik schrijf met regelmaat blogs die je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Ik heb drie interessante blogs voor je op een rij gezet:


Vrijblijvend kennismaken

Woon je in Oosterhout en wil je vrijblijvend kennismaken? Bel mij gerust 0624206515. Uiteraard kun je ook via het contactformulier of per mail contact opnemen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Reactie plaatsen