Loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching
Meer plezier in je werk en je talenten beter benutten? Of op zoek naar een andere baan?

Neem regie over je loopbaan en daag jezelf uit.

Loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching

Baal je ervan dat je geen plezier hebt in je werk of heb je het gevoel dat je jouw talenten niet voldoende benut? Zoek je een andere baan en loop je wat vast? 

Plezier in je werk is cruciaal. Laten we niet gek doen, je werkt 30 tot 40 uur per week. Een groot deel van je tijd breng je door op je werk. Wanneer jij je werk niet meer leuk vindt dan zijn de consequenties niet alleen merkbaar op de werkvloer.


Ook thuis is het minder gezellig. Of je nu alleen bent, met je partner of met de kinderen. Je wordt humeuriger, bent vermoeid en hebt minder zin om leuke dingen te doen. 


Let wel: je bent niet de enige, ik spreek elke dag mensen die tegen dit probleem aanlopen.


Ik heb alleen wel een belangrijke vraag voor jou:


 Is het je dit waard? 

Loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching

Voordat we verder gaan: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Maxime Quax. De afgelopen vijf jaren coachte ik meer dan 150 professionals (zowel live als online). Ik ben Noloc Erkend Loopbaanprofessional. In de praktijk zie ik dat veel mensen makkelijk blijven hangen wanneer ze vastlopen in hun loopbaan. Dit heeft dan ook een negatief effect op het persoonlijk leven. 


Ongelooflijk zonde, want door een aantal stappen te zetten brengen we de situatie weer in beweging. En de positieve gevolgen zijn groot. 
5 jaar
gespecialiseerd in loopbaancoaching
100+
tevreden cliënten
15 jaar
ervaring in arbeidsmarktverbinding

Benutten van je capaciteiten.

Succes hebben in je loopbaan is één van de belangrijkste gelukspijlers. Doen wat je leuk vindt en daar de waardering voor krijgen geeft je een voldaan gevoel. Helemaal mooi is het als je jezelf optimaal uitdaagt. 


Vergis je niet, je capaciteiten niet voldoende benutten zorgt voor verlies van werkplezier.


Het is niet fijn als je aan het einde van je loopbaan moet zeggen: 'had ik maar...'. Dat wil je hoe dan ook voorkomen.

Case uit de praktijk.

Jeroen: Ik heb in de eerste helft van 2019 een ontwikkeladviestraject gevolgd bij Maxime. Ik kwam via een wederzijdse kennis met hem in contact en aangezien ik wat vastliep in mijn loopbaan c.q. werkzame leven (ik moest op 55-jarige leeftijd een nieuwe baan in Nederland vinden, na 8 jaar op Curaçao te hebben gewoond en gewerkt), wilde ik alle kansen aangrijpen om goed beslagen ten ijs te komen.


Maxime heeft me daarbij uitstekend geholpen. Hij heeft me veel praktische tips gegeven, maar heeft me ook een spiegel voorgehouden en dat is heel belangrijk in het leven. Hij laat je op een andere manier naar jezelf kijken. Je kent jezelf, kent je goede en slechte eigenschappen, maar het is moeilijker in te schatten hoe die door anderen worden ervaren en wat de consequenties (kunnen) zijn.


Daar was Maxime heel eerlijk en open in en dat moet ook als je een dergelijk traject aangaat. Verder keek hij ook heel breed, maar durfde hij ook de diepte in te gaan. Gezien zijn achtergrond als recruiter kon hij ook heel goed inschatten hoe mijn sollicitatiebrieven, CV en presentatie zouden overkomen bij potentiële werkgevers.


Wat ik daarbij bijzonder prettig vond, was dat Maxime het allemaal niet interessanter maakte dan nodig. Hij had bepaald niet de behoefte om zichzelf te manifesteren. Wat goed is, is goed en wat slecht is, is slecht. Zo ben ik zelf ook en dat klikte dus bijzonder.


Verder toonde Maxime zich immer bijzonder geïnteresseerd in mijn welbevinden en dat van mijn gezin en stelde hij ook zichzelf open, waardoor er in korte tijd een heel bijzondere vertrouwensband ontstond, hetgeen mij zeker heeft geholpen. Ik kan heel zeker van mezelf overkomen, maar Maxime durfde daar ook kanttekeningen bij te zetten en dat kan alleen als je vertrouwen in elkaar hebt.


Behalve een vakman is Maxime dus ook een warme persoonlijkheid en als het gaat om 'mensenwerk' is dat de  aller- allerbelangrijkste eigenschap. Iets dat nogal eens vergeten worden in de huidige, steeds verder digitaliserende wereld. Maxime lijkt zich daar terdege van bewust en investeert daar veel in. Dat krijg je altijd terug.

Kennismaken?

Wil je telefonisch kennismaken of direct een één-op-éen sessie boeken? Neem gerust contact met mij op.

Dit zeggen klanten van JuistTalent

De bijeenkomsten heb ik als prettig ervaren. Het heeft een aanzet gemaakt om uit te zoeken wat ik wil in een nieuwe uitdaging.


Het heeft me een duwtje in de rug gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.


Via internet heb ik Maxime weten te vinden. Na een prettig kennismakingsgesprek zijn we het traject gestart. De gesprekken om de 2 weken waren zeer intensief met de bijbehorende opdrachten en voorbereiding.


Ik heb door Maxime inzicht gekregen in hoe andere mensen mij zien en ik heb weer vertrouwen gekregen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging

Loopbaanbegeleiding
Desiree

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” (quote Pippi Langkous) Er zullen altijd dingen gevraagd worden in een vacature die ik (nog) niet kan, maar dat wil niet zeggen dat ik niet toch precies ben wat mijn nieuwe werkgever zoekt.


Dankzij de begeleiding van Maxime weet ik zeker dat ik op grond van mijn motivatie en C.V. een goede kans maak om uitgenodigd te worden voor een gesprek, maar waarschijnlijk gaat het zover niet komen.


Want wat ik echt heb geleerd, is hoe belangrijk het is om je netwerk in te zetten en te zorgen dat je aan tafel komt voor de vacature wordt uitgezet……”

Loopbaancoaching
Patricia

Dit levert loopbaancoaching jou op:

Minder stress, meer plezier

Minder stress, meer plezier

Je ervaart minder stress doordat je weet welke kant je op wilt met je loopbaan. 
Meer resultaat uit je werk

Meer resultaat uit je werk

Doordat je op de juiste plek zit behaal je meer resultaat met je werk.
Benutten van talent

Benutten van talent

Eindelijk heb je het gevoel dat jouw talent en potentieel tot zijn recht komt in je werk.
Balans werk-privé

Balans werk-privé

Je ligt geen nachten meer wakker van je werk, de balans werk-privé is beter.
Meer zelfvertrouwen

Meer zelfvertrouwen

Je wordt gewaardeerd in je werk en dat geeft zelfvertrouwen.
Stappen zetten

Stappen zetten

Je durft eindelijk de stap te zetten om te switchen van baan of het gesprek aan te gaan
Solliciteren

Solliciteren

Je krijgt concrete handvatten die je helpen beter te worden in je sollicitatiegesprekken.
Eindelijk beweging

Eindelijk beweging

Je wordt eindelijk weer geprikkeld in je werk, eindelijk is er weer beweging.
Rust

Rust

Doordat je stappen hebt gezet en keuzes hebt gemaakt ervaar je rust in alles wat je doet.

Nog een aantal dingen op een rijtje:

  • De coaching kan zowel online als offline plaatsvinden. Online via skype, offline op een prachtige locatie.
  • Ik ben erkend NOLOC loopbaanprofessional, dit is de branchevereniging voor loopbaanprofessionals.
  • Ik werk met een AVG proof programma, waardoor communicatie veilig plaats vindt
  • Informatie is altijd vertrouwelijk, er wordt nooit iets zonder toestemming gedeeld met de werkgever.