Loopbaancoaching Boxtel

Loopbaancoaching Boxtel

Ben je op zoek naar een professionele loopbaanadviseur en woon je in Boxtel? Loopbaancoach Maxime Quax is gevestigd in Berkel-Enschot en coacht mensen online en offline.


In je loopbaan gaan de dingen niet altijd zoals jij dat wilt. In deze tijd is het niet altijd even makkelijk om een succesvolle loopbaan op te bouwen, en nog belangrijker, te behouden. Werk je samen met een loopbaancoach dan krijg je begeleiding bij de te zetten stappen. Vaak weet je in de kern wel wat je doen moet maar met behulp van de coach kun je tot concrete stappen komen. Om die reden kan het verstandig zijn om met een loopbaancoach samen te werken.

Wanneer kies je voor een loopbaancoach?

Plezier in je werk is cruciaal. Laten we niet gek doen, je werkt 30 tot 40 uur per week. Een groot deel van je tijd breng je door op je werk. Wanneer jij je werk niet meer leuk vindt dan zijn de consequenties niet alleen merkbaar op de werkvloer.


Ook thuis is het minder gezellig. Of je nu alleen bent, met je partner of met de kinderen. Je wordt humeuriger, bent vermoeid en hebt minder zin om leuke dingen te doen.


Let wel: je bent niet de enige, ik spreek elke dag mensen die tegen dit probleem aanlopen.


Veel mensen accepteren het feit dat ze vermoeid thuis komen. Maar vergis je niet, het hoort niet zo te zijn (los van gewone vermoeidheid na een dag werken)


Afbeeldingsresultaat voor maxime quax

Wie is Maxime Quax?

Mijn naam is Maxime Quax, ik help mensen met zeer uiteenlopende loopbaanvraagstukken. Of je nu onzeker bent in je werk, je het gevoel hebt dat je niet op de juiste plaats zit of je het gevoel hebt dat je jouw talenten niet voldoende benut. Ik ga geen uitdaging uit de weg.


Ik verzorg resultaatgerichte loopbaancoaching. Geen zweverige verhalen maar concreet aan de slag. Of je nu online of live gecoacht wilt worden, het kan beide.


Meer info: over Oogsters - Maxime Quax

Loopbaanbegeleiding met Oogsters

Het eerste gratis kennismakingsgesprek is telefonisch of via Zoom. We bespreken jouw situatie, hoe jouw traject eruit zou komen te zien, prijzen, voorwaarden van de samenwerking en wat het je oplevert. Omdat het maken van stappen in je loopbaan ook te maken heeft met je zelfvertrouwen zal dit onderdeel tijdens het daadwerkelijke traject aan bod komen. Is er extra psychische ondersteuning nodig, dan is dit eenvoudig te realiseren vanwege het feit dat mijn 'inhouse' is gevestigd bij psychologiepraktijk, Pontifix Psychologie.


Als je enthousiast bent geworden naar aanleiding van het kennismakingsgesprek, dan stuur ik je na het gesprek direct een offerte en een bevestiging wanneer je akkoord bent. Zijn wij een match, dan gaan we snel aan de slag.

Inspirerende oefeningen en coachingsbijeenkomsten

Alle oefeningen en bijeenkomsten zijn erop gericht om jouw ten volle te ondersteunen. Zo zal je door de oefeningen en gesprekken meer inzicht krijgen in jezelf, in wat je te bieden hebt en in hoe je vooruit komt. De combinatie van het maken van oefeningen, reflectie en de motiverende coachingsgesprekken is een succesvolle en prettige methodiek wat goed in te passen is naast een drukke baan.

Gratis ebook: van werk naar werkplezier

Aan de hand van dit e-book ontdek je:

  • Waarom ruimte en afstand zo belangrijk is om werkplezier te (her) vinden.
  • Hoe je jouw kwaliteiten tot z'n recht laten komen in je werk.
  • Waarom persoonlijke ontwikkeling belangrijk is voor je gevoel van voldoening.
  • Waarom het uitmaakt in welke levensfase je zit en waarom dit van belang is.


Ebook: van werk naar werkplezier

>> Download het e-bookSamenwerken met Oogsters

Dit zegt Desiree over de samenwerking met Oogsters:

De bijeenkomsten heb ik als prettig ervaren. Het heeft een aanzet gemaakt om uit te zoeken wat ik wil in een nieuwe uitdaging.

Het heeft me een duwtje in de rug gegeven om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Via internet heb ik Maxime weten te vinden. Na een prettig kennismakingsgesprek zijn we het traject gestart. De gesprekken om de 2 weken waren zeer intensief met de bijbehorende opdrachten en voorbereiding.

Ik heb door Maxime inzicht gekregen in hoe andere mensen mij zien en ik heb weer vertrouwen gekregen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging


Actief in heel Brabant

Oogsters heeft niet alleen klanten uit Boxtel. Ik verzorg loopbaancoaching in Brabant voor klanten uit plaatsen als Den Bosch, Eindhoven, Breda, Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Boxtel.

Handige blogs

Ik schrijf met regelmaat blogs die je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Ik heb drie interessante blogs voor je op een rij gezet:


Vrijblijvend kennismaken

Woon je in Boxtel en wil je vrijblijvend kennismaken? Bel mij gerust 0624206515. Uiteraard kun je ook via het contactformulier of per mail contact opnemen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Reactie plaatsen