arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Oogsters

De missie van Oogsters

Wij helpen organisaties en professionals in de (voedingsmiddelen) industrie en bij verschillende (semi) overheden om nog beter te worden. Samen! Dit doen we op het gebied van talentontwikkeling, recruitment en procesoptimalisatie.


Om na het zaaien te kunnen oogsten, werven en verbinden we mensen, teams of projecten met het doel wat vooraf is gesteld. Wat we ook zaaien, we verbinden mensen met het doel en hun persoonlijke groei. Wij zorgen zo voor een verhoging van het organisatierendement en meer klantwaarde door optimale samenwerking.


Optimaal samenwerken is niet altijd eenvoudig in complexe omgevingen en met verschillende belangen. Onze aanpak kenmerkt zich door de focus op zowel de mensen in het team als op de uitvoerende functie van het team. Vanuit deze invalshoeken en continu met klantwaarde in het achterhoofd helpen we onze klanten met verbeterprojecten, recruitment en talentontwikkeling hun doelstelling te behalen.  

Loopbaancoaching Brabant

Over Maxime

Dit jaar heb ik een belangrijke stap gezet in het verder uitbreiden van wat ik het liefste doe. Mensen en organisaties begeleiden en ondersteunen met recruitment - en loopbaan uitdagingen.


Na acht jaar werkzaam te zijn geweest in de voedingsmiddelenindustrie als recruiter en daarvoor bij de (semi) overheden in verschillende 'coach' functies, kan ik snel in deze sectoren aanhaken om mijn bijdrage te leveren.


Mijn persoonlijke missie is om samen te werken met leuke, gedreven mensen en daarbij van elkaar te leren. Dit is voor mij de voedingsbodem om uiteindelijk samen mooie dingen te realiseren en te oogsten.

Loopbaancoaching Brabant

Over Joost

In de afgelopen 8 jaar heb ik als zelfstandige ontzettend veel verschillende soorten problemen op mogen lossen. Van complexe problemen die dwars door de organisatie liepen tot kleine verbeterpuntjes binnen een specifieke functie of domein. Wat ze allemaal met elkaar gemeen hebben is dat er ruimte is voor verbetering. En zolang die er is ben ik niet klaar. Mensen en middelen moeten optimaal ingezet worden. Dat is niet alleen financieel of bedrijfsmatig wenselijk, maar het voelt ook gewoon lekker!

 

Continu ben ik voor of samen met mijn klant op zoek naar de meest logische oplossing. Met een sterke klantfocus analyseer ik de processen, functies, systemen en mensen. De volgende stap is het ontwikkelen van de oplossing. Uiteraard wil ik deze zo snel mogelijk in de praktijk brengen maar het gaat om de kwaliteit en uitvoerbaarheid in deze fase. En dan is het tijd om de oplossing te implementeren en te borgen. Ik ben geen consultant die een plan oplevert, ik wil juist bij de daadwerkelijke verandering betrokken zijn. Want uiteindelijk is mijn klant pas tevreden als het probleem daadwerkelijk is opgelost!

Diensten Oogsters

Loopbaancoaching en Talentcoaching

Interim Recruitment

Extra inzet van recruitmentprofessionals zodat je de uitdagingen met betrekking tot de slag om goede medewerkers gaat winnen.

Recruitment Search en Match (werkgevers)

Talent ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling van jezelf of medewerkers. Zorg dat je effectiever wordt in de dingen die je doet. Zo realiseer je meer werkplezier/rendement.

Recruitment Search en Match (werkgevers)

Trainingen

Training gericht op het verbeteren van het teamrendement en projectrendement. Met als doel het verhogen van het rendement in teams en projecten.