Loopbaancoaching Veghel

Loopbaancoaching Veghel

Zoek je een praktische loopbaancoach die je concreet op weg helpt bij je loopbaanvraagstukken? Loopbaanadviseur Maxime Quax is actief als loopbaancoaching in de regio Veghel (Brabant). De arbeidsmarkt is dan ook complexer dan ooit tevoren. Voor veel mensen zijn er veel keuzes wat betreft hun functie, waardoor ze niet weten wat echt bij hun past. Herken je dit ook? Vind je bijvoorbeeld geen uitdaging in je werk? Zijn de taken die je moet uitvoeren zeer repetitief van aard? En haal je hier geen geluk uit? Kortom: ga je vaak met tegenzin naar werk? Dan is het verstandig om externe hulp in te schakelen. Een loopbaancoach kan jou weer op het juiste pad brengen.

Competenties niet benutten

Het kan zijn dat je geen uitdaging vindt in je huidige werk. Dit kan meerdere oorzaken hebben, zo kan het zijn dat je jouw talenten niet voldoende benut. Je weet dat je meer kunt dan je nu laat zien maar in de organisatie is geen ruimte voor ontplooiing van jouw talent. Je hebt uitdaging nodig, maar in je huidige functie kun je jezelf niet goed profileren. Het kan echter ook zijn dat je niet precies weet waar jouw talent exact zit maar dat je wel een gevoel van onvrede met je meedraagt.


Dus:

 • Ben je onzeker over het vervolg van zijn/haar loopbaan
 • Ben je ongelukkig op het werk
 • Weet je niet hoe je meer uit je loopbaan/ carrière kunt halen


Geen zorgen, je bent niet de enige die hiermee worstelt.

Benutten van je capaciteiten.

Succes hebben in je loopbaan is één van de belangrijkste gelukspijlers. Doen wat je leuk vindt en daar de waardering voor krijgen geeft je een voldaan gevoel. Helemaal mooi is het als je jezelf optimaal uitdaagt.


Vergis je niet, je capaciteiten niet voldoende benutten zorgt voor verlies van werkplezier.


Het is niet fijn als je aan het einde van je loopbaan moet zeggen: 'had ik maar...'. Dat wil je hoe dan ook voorkomen.


Kom dus in actie en laat je op weg helpen door een loopbaancoach.


Loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding Veghel (Brabant)

Wat kan Oogsters voor je betekenen?

We starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Het ervaren van een klik vind ik belangrijk. Dit gaan we dan ook in alle eerlijkheid onderzoeken. Gaan we samen aan de slag dan maken we gebruik van deze aspecten:

 • Talent- en persoonlijkheidsanalyses
 • Inspirerende oefeningen en coachingssessies
 • Gebruik van modellen en kwadranten voor inzicht in kernkwaliteiten
 • Evaluatie en optimalisatie van jouw arbeidsmarktpositionering
 • Voorbereiding van eventuele sollicitatie- en netwerkgesprekken


Ga door naar: loopbaancoaching en talentontwikkeling

Loopbaancoaching Veghel: de voordelen

Een coachingstraject begint altijd met een analyse van de huidige situatie. Wat zijn je huidige problemen? Welke competenties wil je graag benutten? Waarom past de huidige functie niet bij je? Nadat de problemen zijn vastgesteld, zal het traject vervolgens vooral actiegericht zijn. Ik kies in mijn coaching voor een resultaatgerichte aanpak. Geen zweverig gedoe, gewoon praktisch aan de slag. Je leert jezelf dus echt beter kennen, waardoor ook inzichtelijk wordt gemaakt welke competenties je hebt en hoe je deze het best kunt benutten op de werkvloer.


Loopbaancoaching Brabant

Over Maxime Quax?

Maxime Quax kent de arbeidsmarkt door en door en dat is dan ook de reden dat hij je goed kan helpen. Met meer dan 15 jaar ervaring weet Maxime Quax snel je pijnpunten te vinden. Waar liggen je competenties en hoe kunnen die het beste tot uiting komen? Door de verschillende vormen van coaching, is Maxime Quax een ware kameleon als het om coaching gaat. Door vernieuwende technieken toe te passen weet Maxime Quax zich te onderscheiden van andere loopbaancoaches.

Gratis ebook: van werk naar werkplezier

Aan de hand van dit e-book ontdek je:

 • Waarom ruimte en afstand zo belangrijk is om werkplezier te (her) vinden.
 • Hoe je jouw kwaliteiten tot z'n recht laten komen in je werk.
 • Waarom persoonlijke ontwikkeling belangrijk is voor je gevoel van voldoening.
 • Waarom het uitmaakt in welke levensfase je zit en waarom dit van belang is.


Ebook: van werk naar werkplezier

>> Download het e-bookActief in heel Brabant

Oogsters heeft niet alleen klanten uit Veghel. Ik verzorg loopbaancoaching in Brabant voor klanten uit plaatsen als Den Bosch, Eindhoven, Breda, Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Boxtel.

Handige blogs

Ik schrijf met regelmaat blogs die je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Ik heb drie interessante blogs voor je op een rij gezet:


Vrijblijvend kennismaken

Woon je in Veghel en wil je vrijblijvend kennismaken? Bel mij gerust 0624206515. Uiteraard kun je ook via het contactformulier of per mail contact opnemen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Reactie plaatsen