arrow_drop_up arrow_drop_down
Training en coaching persoonlijk rendement

Talentontwikkeling

Inclusief een online ontwikkelingsasssessment

20+ jaar
ervaring in coaching & begeleiding

8+ jaar

ervaring in de food industrie
100+
klanten geholpen

Je persoonlijk rendement verbeteren door alle factoren die van belang zijn voor uitoefening van je functie aan te pakken?

Je hebt een nieuwe baan. Je bent in een nieuwe organisatie terecht gekomen en en er wordt van alles van je verwacht.


Inhoudelijk ben je goed, daarom ben je aangenomen. 

Of de organisatie heeft je de ruimte gegeven om te leren daar waar het gaat om de inhoud van je vak.


Dat is dus geen probleem.


Op persoonlijk niveau blijkt echter dat er, om de functie effectief en goed uit te voeren, groei nodig is met betrekking tot competenties.


Deze worden soms wel middels functionerings- en beoordelingsgesprekken in beeld gebracht, maar hoe realiseer je dit dan vervolgens?


Geef je wel aandacht aan de juiste dingen?


Werk is leuker als je blijft leren en steeds waardevoller wordt. Daarom geloven wij het optimaal benutten van talent.

Stel je eens voor wat er gebeurt als je stil blijft staan?

Blijf je stilstaan in je ontwikkeling dan kost dit veel:


  • Je zit minder goed in je vel
  • Je hebt geen plezier of minder plezier in je werk
  • Je hebt last van stress
  • Je voelt je onmachtig

De resultaten of verwachtingen blijven uit terwijl je je afvraagt hoe dit voorkomen had kunnen worden. Je kunt uitvallen, het overzicht verliezen en/of gefrustreerd raken.


In het slechtste geval kan dit betekenen dat je uitvalt of snel een andere baan gaat zoeken

Behouden en ontwikkelen van medewerkers

Stimuleren dat collega's het werk bevlogen doen? En wil je het talent wat aanwezig is ook daadwerkelijk benutten?


Overheden en bedrijven draaien geregeld enorme wervingscampagnes en komen geregeld capaciteit tekort. Het is zonde als de investering van het aantrekken van nieuwe medewerkers niet optimaal wordt terugverdiend. 


Het ontwikkelen van medewerkers is essentieel om betrokkenheid te verhogen wat zich terugbetaald in meer werkplezier en uiteindelijk meer zakelijk en persoonlijk rendement. 

Training en coaching persoonlijk rendement

Maak kennis met de 

resultaatgerichte coaching van Oogsters

Om je persoonlijk rendement te verhogen gaan we aan de slag met duidelijke ontwikkelingsdoelen. We kijken hoe we jouw groei vorm kunnen geven, in persoonlijk en zakelijk opzicht. 


Je krijgt het Fitch Ontwikkelingsassessmentrapport (wetenschappelijk onderbouwd) waarin in duidelijke en begrijpelijke taal staat beschreven waar je ontwikkelruimte zit en hoe je deze ruimte het beste kunt benutten. Ter ondersteuning ontvang je een persoonlijk terugkoppelgesprek via Zoom van een uur waarin je tot duidelijke actiepunten komt. Dit is vervolgens weer uit te breiden met aanvullende coaching/consulting. 

Kwaliteitsmanager, productieleiders en managers in food opgelet!

De functies van een kwaliteitsmanager en productiemanager verschillen wezenlijk.  Een kwaliteitsmanager in de voedingsmiddelenindustrie wil ervoor zorgen dat wat wordt geproduceerd voldoet aan de wettelijke kwaliteitseisen. De gegevens die hiervoor nodig zijn dienen geborgd te worden in de diverse kwaliteitsmanagementsystemen. 


De afdeling productie levert veelal input voor deze gegevens via het bijhouden van diverse registraties. Wanneer een registratie een zorgelijke afwijking vertoont wat de voedselveiligheid raakt, dan zal er ingegrepen moeten worden. De afgesproken en geplande productie realiseren komt dan in gevaar. 


Hoewel productie en kwaliteit eenzelfde doel dienen is er soms sprake van conflicterende belangen. Omgaan met de diverse stakeholders bij een voedingsmiddelenproductiebedrijf vraagt heel wat van je communicatievermogen. 


Ga jij de uitdaging aan om je communicatie en handelen te optimaliseren? Meld je dan hier aan, of vraag meer informatie over dit specifieke online programma wat ervoor zorgt dat je meer resultaat zult behalen. 

Training en coaching persoonlijk rendement

Goed om te weten, met wie heb je te maken?

Mijn naam is Maxime, samen met mijn zakenpartner Joost, zijn wij de drijvende kracht achter Oogsters. Mijn specialisatie ligt op het gebied van Recruitment en Talentontwikkeling, de specialisatie van Joost op procesoptimalisatie.


Samen met mijn zakenpartner Joost ondersteunen wij organisaties bij het behalen van optimaal rendement op persoonlijk, team en projectniveau. We zijn gestationeerd in Oisterwijk (Brabant), maar werken zowel online als op klantlocatie. 


Onze missie: samen nog beter worden!

Training en coaching persoonlijk rendement

 “Een bijzondere ervaring met Fitch; het geeft je inzicht in je werkstijl, het maakt inzichtelijk op welk vlak je jezelf kan versterken en het geeft je een duidelijk onderbouwd overzicht naar de mogelijke ontwikkelingen in je loopbaan”

 Jeannette van der Hoop, Gondrand Travel

De voordelen op een rij

Training en coaching persoonlijk rendement

Rapportage

Duidelijke en leesbare fitch-rapportage die een wetenschappelijk fundament heeft

Training en coaching persoonlijk rendement

NOLOC Erkend

Oogsters is erkend NOLOC-professional. Hiermee waarborgen wij onze kwaliteit jegens klanten.
Training en coaching persoonlijk rendement

Concreet

Niet zweverig. We hanteren en staan voor een nuchtere en concrete werkwijze. Daar geloven we in.
Training en coaching persoonlijk rendement

Online 

We gaan vertrouwelijk met je informatie om. Wij werken online met een AVG-proof coachprogramma.

Kennismaken?

Wil je kennismaken met onze manier van werken? Neem gerust contact met ons. Dit kan door ons te benaderen per mail of per telefoon. Binnen 24 uur krijg je reactie.