Loopbaancoaching Eindhoven

Loopbaancoaching Eindhoven

Ben je op zoek naar een loopbaancoach in Eindhoven (Brabant)? Heb je het gevoel dat je vast loopt? Kun je geen richting geven aan je loopbaan, en heb je het gevoel dat je dwaalt? Je hoeft je daar niet voor te schamen, want dit komt vaker voor dan je denkt. We leven in een maatschappij waarbij keuzestress aan de orde van de dag is.


Je hebt zoveel keuzes in het leven, maar hoe zorg je er nu voor dat je een juiste keuze maakt? Je loopbaan is een belangrijk onderdeel van je bestaan. Aan een effectieve loopbaan moet dan ook aandacht worden besteed, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bij Oogsters, bieden wij loopbaancoaching op maat. In een loopbaantraject op maat krijg je de tools en handvatten die nodig zijn om stappen te zetten in je loopbaan.

Niet meer kunnen concentreren?

Veel mensen hebben tegenwoordig moeite om zich goed te concentreren op het werk. Moeite met concentreren kan meerdere oorzaken hebben. Tegenwoordig leven we in een maatschappij waarbij digitale apparaten een groot onderdeel van ons leven zijn geworden. Min of meer is iedereen er wel in zekere mate verslaafd aan. Al deze digitale apparaten kunnen ervoor zorgen dat je je minder goed kunt concentreren op werk. Maar ook stress kan een rol spelen.


Je wilt dan misschien te veel dingen tegelijk, waardoor je de focus compleet verliest. Het gevolg van een slechte concentratie kan groot zijn. Het leidt er doorgaans toe dat je je taken niet meer op een juiste manier kunt uitvoeren. Dit heeft als gevolg dat je weinig voldoening meer uit je werk kunt halen. Een ander gevolg is dat je daardoor slecht gaat functioneren. Hierdoor kun je in de problemen raken met je meerderen en misschien wel je baan kwijtraken.


Herken je dit?

Loopbaancoaching BrabantVoordat we verder gaan: even kennismaken

Mijn naam is Maxime Quax, ik ben de drijvende kracht achter Oogsters.


Oogsters is ontstaan uit de overtuiging dat talent niet onbenut moet blijven en dat een juiste benadering van dat talent enorm bijdraagt aan betrokkenheid. Door mijn vele gesprekken met sollicitanten en werkgevers realiseerde ik dat het ontbreken van werkplezier veelal mensen doet besluiten om van baan te wisselen. Om dit plezier terug te vinden helpt het om aandacht te besteden aan wat je belangrijk vindt en hoe je dit zichtbaar maakt. Dit proces is persoonlijk, intensief en heel leuk. Het levert namelijk altijd op!


Zie ook: over Oogsters - Maxime Quax

Wie kiest voor loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is bij uitstek gestekt wanneer je:

 • een baan hebt maar niet tevreden bent over je huidige situatie
 • werkloos bent en je op zoek bent naar werk
 • boven de 50 bent en het lastig vindt om werk te vinden
 • starter bent op de arbeidsmarkt en je begeleiding wilt bij een passende baan


Loopbaanbegeleiding of loopbaantraject Eindhoven (Brabant)


De kracht van een loopbaantraject

Dit mag je verwachten tijdens een loopbaantraject

 • We bekijken jouw levensloop en je loopbaan tot nu toe. Wat bevalt je, wat niet, waar ben je goed, waar ben je niet goed in? Met dit soort vragen gaan we aan de slag zodat er een profiel ontstaat.
 • We zetten jouw drijfveren, waarden en ambities op een rij, ook dit draagt bij aan je profiel
 • We gaan aan de slag met het actualiseren van je CV
 • We gaan kijken waar kansen liggen in jouw netwerk. Met wie kun je in gesprek om beweging te creëren met betrekking tot jouw vraagstuk.
 • We kijken of de cultuur van de organisatie waar je werkt nog past bij jouw normen en waarden


Waarom kies je voor loopbaancoach?

De kracht van de coaching van Oogsters is dat het individu altijd centraal staat. Elk probleem vraagt immers een andere oplossing. Aan de hand van een praktische analyse stellen we het probleem vast en vervolgens werken aan een oplossing.


Niet alleen lossen we problemen op met betrekking tot je huidige werk, maar we kunnen je ook helpen met het voorbereiden op de arbeidsmarkt. In deze tijden van veel concurrentie is het namelijk belangrijk dat je opvalt tussen de grijze muizen. Je werkt aan je profilering. Dit bijvoorbeeld aan de hand van een concreet actieplan.


Loopbaanbegeleiding of loopbaantraject Eindhoven (Brabant)

Samenwerken met Oogsters

Dit zegt Susan over de samenwerking met Oogsters:

Iedere keer had Maxime wel iets origineels waar we mee begonnen, zoals een tekst waarin ik mezelf herkende, of waarin hij goed inspeelde op een actuele gebeurtenis. Hij is een prettige gesprekspartner die goede adviezen geeft.

Nu is er bij mij meer vertrouwen om de arbeidsmarkt op te gaan  (met een goed cv!). Mijn enthousiasme is gewekt om op zoek te gaan naar een baan waar ik heel blij mee ben. Maar ik had echter gehoopt dat ik ook wat wijzer zou worden over andere richtingen qua banen betreft die we wel hebben onderzocht. Hierin zijn de mogelijkheden voor mij toch wat beperkt gebleven. Ik ben tevreden met het resultaat.


Dit levert loopbaancoaching op

Heel concreet: dit is wat loopbaancoaching jou oplevert:

 • Je krijgt antwoord op de vraag wat wil ik. Ofwel je krijgt meer loopbaanrichting
 • Je hebt meer zelfvertrouwen doordat je weet wat je wilt en wat je kunt
 • Je hebt een concreet actieplan waarin je vervolgstappen staan
 • Je hebt inzicht in wat je allemaal goed kunt qua type werk en competenties
 • Je weet hoe je kunt werken aan het versterken van je arbeidsmarktprofiel
 • Je weet hoe je het beste marktgericht kunt solliciteren


Gratis ebook: van werk naar werkplezier

Aan de hand van dit e-book ontdek je:

 • Waarom ruimte en afstand zo belangrijk is om werkplezier te (her) vinden.
 • Hoe je jouw kwaliteiten tot z'n recht laten komen in je werk.
 • Waarom persoonlijke ontwikkeling belangrijk is voor je gevoel van voldoening.
 • Waarom het uitmaakt in welke levensfase je zit en waarom dit van belang is.


Ebook: van werk naar werkplezier

>> Download het e-book


Actief in heel Brabant

Oogsters heeft niet alleen klanten uit Eindhoven. Ik verzorg loopbaancoaching in Brabant voor klanten uit plaatsen als Den Bosch, Breda, Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Boxtel.

Handige blogs

Ik schrijf met regelmaat blogs die je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Ik heb drie interessante blogs voor je op een rij gezet:


Vrijblijvend kennismaken

Woon je in Eindhoven en wil je vrijblijvend kennismaken? Bel mij gerust 0624206515. Uiteraard kun je ook via het contactformulier of per mail contact opnemen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Reactie plaatsen