Loopbaancoaching Breda

Loopbaancoaching Breda

Ben je op zoek naar een vakkundige loopbaancoach in de regio Breda (Brabant)? Oogsters is gespecialiseerd in talentcoaching en loopbaancoaching. In de afgelopen jaren heeft Oogsters tientallen mensen gecoacht bij uiteenlopende loopbaanvraagstukken in loopbaantrajecten.

Herken jij het volgende?

Herken jij je in het volgende:

 • je bent onzeker over het vervolg van je loopbaan, welke stappen moet je zetten?
 • ben je ongelukkig op je werk, word je er niet blij van?
 • heb je het gevoel dat je meer uit je carrière kunt halen, maar weet je niet hoe?


Je loopt met vragen die groot kunnen voelen. Weet dat je niet de enige bent die hier tegen aanloopt. Met de juiste begeleiding filteren we hoofdzaken van bijzaken waardoor je de leiding terug kunt pakken over jouw werkende leven.

Loopbaanbegeleiding en loopbaancoaching

Voordat we verder gaan: met wie heb je te maken?

Mijn naam is Maxime Quax. De afgelopen vijf jaren coachte ik meer dan 150 mensen (zowel live als online). Ik ben Noloc Register Loopbaanprofessional. In de praktijk zie ik dat veel mensen makkelijk blijven hangen wanneer ze vastlopen in hun loopbaan. Ongelooflijk zonde, want door een aantal stappen te zetten brengen we de situatie weer in beweging. En de positieve gevolgen zijn groot.


Zie ook: over Oogsters - Maxime Quax

Wie kiest voor loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is bij uitstek gestekt wanneer je:

 • een baan hebt maar niet tevreden bent over je huidige situatie
 • werkloos bent en je op zoek bent naar werk
 • boven de 50 bent en het lastig vindt om werk te vinden
 • starter bent op de arbeidsmarkt en je begeleiding wilt bij een passende baan


Waarmee kan een loopbaancoach je helpen?

Als loopbaancoach help ik je jouw ambities te realiseren en de volgende stap in je loopbaan te zetten. Vaak begint dit bij een probleem waar je tegen aanloopt. Je kunt niet omgaan met de werkdruk, je ervaart stress, je vindt solliciteren lastig of je hebt moeite met grenzen stellen. Het kan ook zijn dat je het gevoel hebt dat je jouw potentie niet benut.


Tijdens het loopbaantraject gaan we aan de slag met wie jij bent en wat je goed kunt. Dit brengen we samen in een arbeidsmarktprofiel. Hiermee heb je een concreet plan van aanpak met vervolgstappen. Daarnaast gaan we heel praktisch aan de slag met sollicatiehulp.

Wat levert een loopbaantraject op?

Een loopbaantraject zorgt ervoor dat je:

 • de bomen door het bos ziet, je weet weer wat je wilt
 • je inzicht hebt in wat je wel en niet goed kunt
 • je inzicht krijgt in of je in je huidige functie op je plek zit
 • weet hoe je moet solliciteren
 • jouw CV op de juiste wijze inzet tijdens sollicitatieprocedures
 • je inzicht krijgt in je talenten en je valkuilen
 • durft te kiezen omdat je een loopbaancoach hebt als stok achter de deur
 • meer zelfvertrouwen krijgt en stappen durft te zetten.


Loopbaantraject of loopbaancoach Breda

Hoe werkt Oogsters?

We starten altijd met een (gratis) telefonische kennismaking waarin je verteld over je situatie en vraag die je hebt. Ik zal dan wat vertellen over mijn werkwijze. Hierna plannen we een eerste afspraak in. Na aanvang kun je direct aan de slag met de eerste stappen, hier begeleid ik je in.


Het doel van coachen is het verbeteren van de prestaties en leermogelijkheden van anderen. Ik werk over het algemeen met de inzet van relatief korte en praktische trajecten (outplacement trajecten kunnen wat langer zijn). Zo ben je met slechts een aantal sessies (gemiddeld 6) weer op een heel ander punt in je ontwikkeling en kun je weer verder. Extra ondersteuning is daarentegen altijd mogelijk en eenvoudig bij te boeken.

Gratis ebook: van werk naar werkplezier

Aan de hand van dit e-book ontdek je:

 • Waarom ruimte en afstand zo belangrijk is om werkplezier te (her) vinden.
 • Hoe je jouw kwaliteiten tot z'n recht laten komen in je werk.
 • Waarom persoonlijke ontwikkeling belangrijk is voor je gevoel van voldoening.
 • Waarom het uitmaakt in welke levensfase je zit en waarom dit van belang is.


Ebook: van werk naar werkplezier

>> Download het e-bookSamenwerken met Oogsters

Dit zegt Patricia over de samenwerking met Oogsters:

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” (quote Pippi Langkous) Er zullen altijd dingen gevraagd worden in een vacature die ik (nog) niet kan, maar dat wil niet zeggen dat ik niet toch precies ben wat mijn nieuwe werkgever zoekt.

Dankzij de begeleiding van Maxime weet ik zeker dat ik op grond van mijn motivatie en C.V. een goede kans maak om uitgenodigd te worden voor een gesprek, maar waarschijnlijk gaat het zover niet komen.

Want wat ik echt heb geleerd, is hoe belangrijk het is om je netwerk in te zetten en te zorgen dat je aan tafel komt voor de vacature wordt uitgezet……”


Actief in heel Brabant

Oogsters heeft niet alleen klanten uit Breda. Ik verzorg loopbaancoaching in Brabant voor klanten uit plaatsen als Den Bosch, Eindhoven, Waalwijk, Tilburg, Oosterhout en Boxtel.

Handige blogs

Ik schrijf met regelmaat blogs die je helpen bij je zoektocht naar een nieuwe baan. Ik heb drie interessante blogs voor je op een rij gezet:


Vrijblijvend kennismaken

Woon je in Breda en wil je vrijblijvend kennismaken? Bel mij gerust 0624206515. Uiteraard kun je ook via het contactformulier of per mail contact opnemen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.


 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Reactie plaatsen