Vermoeid zijn door werk - Werk kost teveel energie
2 min. leestijd

Vermoeid zijn door werk - Werk kost teveel energie

Heb jij een baan die veel van je vraagt, waardoor je thuis uitgeput op de bank zakt? Misschien is het dan eens tijd om een andere baan te overwegen. Het leven zou toch om meer moeten draaien dan alleen maar om je werk. Als jij geen energie over hebt na een dag op je werk, dan heb je geen puf meer om bijvoorbeeld met je hobby’s bezig te zijn.

Ook sociale contacten verwateren dan en omhelzen niet meer dan af en toe een appje sturen of een like geven op Facebook. Wij helpen jou graag om een andere baan te vinden die fysiek niet zoveel van je vraagt.

Wat kunnen de oorzaken van je vermoeidheid zijn?

Er zijn meerdere redenen te bedenken waarom je altijd zo moe bent na het werk. Het is natuurlijk mogelijk dat jij een baan hebt waarbij je fysiek bezig bent, waardoor je lichamelijk uitgeput raakt. Maar de vermoeidheid kan ook andere oorzaken hebben.

Misschien is de uitdaging op je werk te groot en moet je op de werkvloer de hele tijd op je tenen lopen. Dit kan mentaal een grote impact hebben. Aan de andere kant is het ook mogelijk dat je baan jou helemaal geen uitdaging geeft. Dit kan net zoveel van je vragen als wanneer het omgekeerd is.

Wellicht zit je gewoon op de verkeerde plek, of zit je in een functie die niet helemaal bij je past. Je moet je dan op je werk constant aanpassen en dingen doen die je niet wil doen. Ook dat kunnen redenen zijn waarom je na afloop van je werk geen puf meer over hebt.

Wat zijn oorzaken van vermoeidheid?

Hoe kan loopbaancoaching je helpen bij het vinden van een betere baan?

Als je het besluit neemt om contact met mij op te nemen voor loopbaancoaching, dan zet je een belangrijke stap op weg naar meer voldoening in je werk. Samen met jou gaan we bekijken wat je nu echt wilt. Wat is de baan die het beste bij jou past? Is het niet eens tijd om werk te gaan doen waar je voldoening uit haalt, in plaats van werk te doen waar je alleen maar je geld mee verdient.

We bekijken samen wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je hier gebruik van gaat maken bij je werk. Als jij weet wat voor talenten je hebt, dan zul je merken dat je zelfvertrouwen ook groeit. Vastgeroest zitten in een baan die te veel van je vraagt heeft je zelfvertrouwen waarschijnlijk wel een deukje gegeven, maar samen zorgen we ervoor dat jij weer in jezelf gaat geloven.

Na afloop van de coaching heb je dan ook een duidelijker beeld van de banen die bij je talenten passen en kun je gerichter gaan zoeken naar de perfecte baan.

Waar kan Oogsters je allemaal mee helpen?

Neem vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over wat Oogsters voor jou kan betekenen. Bij ons hoef je niet bang te zijn voor zweverige verhalen, we gaan meteen concreet aan de slag. We staan zowel online als offline voor je klaar, je mag hierbij zelf kiezen wat je het liefste hebt.

Wij geloven er in dat een succesvol traject geen eindeloos proces moet zijn, maar dat we juist snel spijkers met koppen moeten slaan. Geen ellenlange gesprekken, maar een duidelijk traject dat snel voor resultaten zorgt. Zo heb jij snel in beeld wat er allemaal tot je mogelijkheden behoort en waar jij in excelleert.

 

Wat doet Oogsters?

Oogsters verzorgt gerichte training, coaching en interim begeleiding gericht op individueel rendement, teamrendement en projectrendement.

Gerichte coaching en training door Oogsters

Bij Oogsters kun je terecht voor:

 

Gratis Adviesgesprek aanvragen

Gerelateerde informatie

Heb je deze blogs al gelezen:

Reactie plaatsen