Huidige organisatie of werkgever past niet bij mij
2 min. leestijd

Huidige organisatie of werkgever past niet bij mij

Heb je het gevoel dat je niet meer op de juiste plek bent in de organisatie waar je nu zit? Haal je niet langer voldoening uit je job en zoek je een baan die jou écht past? Solliciteren bij een ander bedrijf of organisatie is een manier om er iets aan te doen.

Maar het is ook goed om uit te zoeken waarom je huidige organisatie niet langer past en wat jij belangrijk vindt in een baan. Met Oogsters helpen we je graag op weg.

Waarom zit je niet meer op je plek?

Stel jezelf eens de vraag waarom je niet langer op je plek zit? Hoe ziet de actuele situatie er uit en wat bezorgt je dit gevoel? Zijn er geen interne opties om je binnen de huidige organisatie te ontwikkelen óf de relatie met je werkgever te verstevigen?

Uit onderzoek blijkt dat mensen te snel extern op zoek gaan, terwijl een gesprek met je werkgever aangaan kan helpen. Uiteraard is het aan jou om met ideeën te komen wat je zoal kan betekenen binnen de organisatie. Zelfstandig opties uiteenzetten en overgaan tot actie is zelfs nog beter.

Wat wil je?

Gevoelens van ontevredenheid of niet op je plek zitten, hebben altijd een oorzaak. Misschien is er sprake van organisatieveranderingen, wil je groei op persoonlijk vlak of ben je in conflict met je werkgever. Wat de reden ook is, het is relevant om dit voor jezelf in kaart te brengen.

Uit het bedrijf stappen is de gemakkelijkste manier om het probleem ‘op te lossen’, terwijl er ook een andere optie is: praten óf loopbaancoaching door een professional. Het gaat er om wat jij wilt en advies op maat van een ervaringsdeskundige komt hierbij goed van pas.

Wat wil je graag?

Wat levert loopbaancoaching je op?

Loopbaancoaching is een interessant traject aan het begin van je carrière én als je voor je gevoel niet meer op je plek zit. Samen gaan we op zoek naar mogelijke knelpunten en wat er nodig is om dit probleem op te lossen.

Met mijn kennis en ervaring kom ik je graag te hulp. Want hoe fijn is het om bij een organisatie te werken waar je écht op je plek zit? Hoe prettig is het om dagelijks met plezier naar je werk te gaan en te doen wat jou gelukkig maakt?

Wie is Maxime Quax?

Ik ben Maxime, samen met Joost de drijvende kracht achter Oogsters. Al meer dan 15 jaar zijn we actief in het creëren van verbindingen tussen werkgevers en werknemers. We hebben ervaring in werving & selectie, maar ook in het persoonlijk coachen van werknemers die niet op de juiste plek zitten.

Het is voor mij een uitdaging een negatieve situatie om te buigen naar iets positiefs. Dit kan ik niet zonder jou en daarom nodig ik je uit voor een loopbaangesprek. Het inzichtelijk maken van het ‘probleem’ en het versterken van je zelfvertrouwen zijn voor mij belangrijke ingrediënten voor een succesvolle samenwerking.

Wat doet Oogsters?

Oogsters verzorgt gerichte training, coaching en interim begeleiding gericht op individueel rendement, teamrendement en projectrendement.

Gerichte coaching en training door Oogsters

Bij Oogsters kun je terecht voor:

 

Gratis Adviesgesprek aanvragen

Gerelateerde informatie

Heb je deze blogs al gelezen:

Reactie plaatsen