Update Ontwikkeladvies 45-plussers JuistTalent Loopbaancoach Oisterwijk, Tilburg en Den Bosch
2 min. leestijd

Update Ontwikkeladvies 45-plussers JuistTalent Loopbaancoach Oisterwijk, Tilburg en Den Bosch

Ontwikkeladvies 45-plussers bij een loopbaancoach is gretig in trek bij 45-plussers. Zo ook bij JuistTalent loopbaancoach Oisterwijk, Tilburg en Den Bosch. Eind vorig jaar werd bekend dat de regeling, waarbij 45-plussers werkzaam in specifieke beroepen gratis loopbaanadvies konden ontvangen, is verruimt naar alle 45-plussers. JuistTalent heeft er direct werk van gemaakt toen dit bericht naar buiten kwam, en een programma ontwikkeld waar reeds 10 cliënten aan deelgenomen hebben. Hoewel het een programma betreft blijft er voldoende ruimte voor maatwerk en de specifieke persoonlijke behoefte.

Google op 45-plus coaching

Google eens op 45-plus coaching en je ziet wat ik bedoel. Goed nieuws dus voor de 45-plussers die aandacht willen besteden aan zijn of haar ontwikkeling. In de vier persoonlijke gesprekken bij JuistTalent wordt aandacht besteed aan datgene waar jij op dat moment behoefte aan hebt met betrekking tot ontwikkeling en loopbaan.

Persoonlijke accenten

Je behoefte (loopbaanvraag) zullen wij samen inventariseren en concretiseren. Hierdoor kunnen we een goede inschatting maken waar we de accenten leggen in de gesprekken en de oefeningen.

Vier gesprekken resulterend in een actieplan

Het gratis ontwikkeladviestraject voor 45-plussers bestaat uit vier gesprekken van een uur. In relatief korte tijd ga je aan de slag om scherp te krijgen wat je acties voor de komende periode en de wat langere termijn zijn. Onder begeleiding van Maxime, Loopbaancoach Oisterwijk, Tilburg en Den Bosch, krijg je scherp welke opties er zijn en hoe je hiermee verder kunt.

Een moment voor jou als 45-plusser

De eerste vier maanden van 2019 zijn voorbij gevlogen. Het leven raast maar door. Door even stil te staan en aandacht te geven aan jezelf merk je wat het met je doet. Je voelt je er goed door. Je herijkt als het ware. Vooral na het 40ste levensjaar is het relevant om je loopbaan en je persoonlijke ontwikkeling eens met iemand te bespreken. We moeten immers steeds langer doorwerken en werk kunnen blijven doen waar je energie van krijgt is niet vanzelfsprekend. JuistTalent Loopbaancoach Oisterwijk, Tilburg en Den Bosch neemt graag de tijd om hier samen met jou bij stil te staan.

Maak er gebruik van!

Een duidelijk oproep, want zoals een cliënt deze ochtend zei: “Het zou zonde zijn als mensen deze kans niet aangrijpen om gratis gebruik te kunnen maken van een loopbaancoach”. Tien cliënten met dit specifieke traject gingen je al voor. JuistTalent is aangesloten bij de branchevereniging voor loopbaanbegeleiders Noloc en is aangemeld als 45-plus coach.

Waarom gekozen voor een loopbaancoach nu als bijna vijftiger? Om te ontdekken waar mijn zakelijke sterke en zwakke punten liggen. Om sturing te ontvangen op het gebied van CV, motivatiebrief en Linkedin profiel, om hierna een stap te maken buiten het bedrijf waar ik nu werk. Daarom ben ik een loopbaancoachtraject aangegaan bij JuistTalent. Een fanatieke, deskundige en telkens goed voorbereide coach. De korte maar intensieve periode, heeft mij inzicht gegeven in mijn kwaliteiten, een verbeterd CV en de input voor een goede motivatiebrief. Tijdens het proces zag ik ineens meer passende vacatures. Voor elke werkende, kan ik aanbevelen om eens te kijken waar je nu werkelijk staat. Erik

De subsidiepot raakt snel leeg

Omdat het traject vergoed wordt door de rijksoverheid en je hiervoor als particulier niets voor hoeft te betalen of te regelen, heb ik vanochtend bekeken hoeveel budget er nog beschikbaar is. Goed nieuws! Veel 45-plussers lijken gebruik te maken van deze kans. Op dit moment is al ruim meer dan 1/3 van het totale subsidiebedrag ingezet, bijna €5.000.000, wat betekent dat meer dan 8.000 45-plussers je voor zijn gegaan.

Wil je meer weten over de voorwaarden, of wil je direct een afspraak maken? (verwijzing naar contactpagina)

Reactie plaatsen