Januari-korting loopbaancoach Tilburg, Oisterwijk en Den Bosch
2 min. leestijd

Januari-korting loopbaancoach Tilburg, Oisterwijk en Den Bosch

Januari-korting loopbaancoach Tilburg, Oisterwijk en Den Bosch. De kortste dag van het jaar hebben we weer achter de rug en 2019 staat op het punt te beginnen. En bij een nieuw jaar hoort natuurlijk plannen maken. Zo ook bij loopbaancoach Tilburg.

Wat zijn jouw ambities in 2019? Ga je nu toch echt die verre reis maken of staat 2019 in het kader van investeren in jezelf? Zoek je een betere balans tussen werk en privé?

JuistTalent loopbaancoach Tilburg begrijpt dit soort overwegingen en ondersteunt je graag met het maken en realiseren van doelen.

Nieuwe locatie van JuistTalent in het gezondheidscentrum in Berkel-Enschot

Misschien heb je het al gehoord? JuistTalent Loopbaancoaching opent de deuren van haar loopbaanbegeleidingspraktijk in het gezondheidscentrum in Berkel-Enschot. De wens om in 2019 ergens op een vaste locatie cliënten te kunnen ontvangen is hiermee gerealiseerd. JuistTalent loopbaancoach Tilburg mag gebruik maken van de mooie praktijkruimten van Pontifix Psychologie. De praktijk is voor cliënten uit Tilburg en Den Bosch ook heel goed bereikbaar. Geweldig nieuws!

Uitdagende tijd op de arbeidsmarkt

De werkloosheid is op het laagste niveau sinds de crisis, lees hier in een recent artikel van nu.nl. Goed nieuws.  Werkgevers zijn echter in verschillende sectoren nog steeds naarstig op zoek naar goed personeel. Dit blijkt een hele uitdaging en dit geldt ook voor gemotiveerden die een loopbaanstap willen maken. Het is bijvoorbeeld ontzettend uitdagend om in een andere branche aan de slag te gaan. Werkgevers vragen veel van de bagage die iemand moet meebrengen. En hoewel er mogelijk voldoende capabele mensen zijn is het voor de werkgever een behoorlijke investering om mensen bekend te maken met de eigen marktomgeving. Het rendeert dan mogelijk niet snel genoeg voor ze en daarom zijn ze vaak terughoudend.

Een carrièreswitch maken richting een andere branche of een andere functie is meestal niet eenvoudig.

De werkdruk neemt toe. Tijd voor een loopbaancoach

Ben jij gezegend met een loopbaan die op rolletjes loopt? Een loopbaan waarin je altijd je ambitie hebt kunnen realiseren? Super mooi! Het werkgeluk in Nederland is hoog, lees dit artikel op intermediair.nl.

work for it

Werkdruk

Toch is ook de werkdruk toegenomen en tevens het aantal mensen wat kampt met burn-out of soortgelijke klachten. Hoe je werkdruk ervaart is heel persoonlijk. Praten met een coach kan helpen met het omgaan van werkdruk. JuistTalent Loopbaancoach Tilburg gaat graag open met jou in gesprek.

Uitdagend om te bepalen wat je wilt

Een nieuw jaar is een mooi ijkpunt om jezelf en je loopbaan weer eens onder de loep te nemen. Op zoek naar meer uitdaging, verminderde werkdruk creëren, het combineren van ondernemerschap met werk, enzovoort. Kortom, legio mogelijkheden om je loopbaan een boost te geven. Het bepalen wat je wilt weet je misschien al enigszins alleen het concreet maken vergt nog aandacht. Dat is niet vreemd want wat je wilt zal je ook moeten bekijken vanuit het licht van wie je bent en wat je allemaal qua bagage meebrengt. Dit is vaak een hele uiteenzetting. De oefeningen van JuistTalent Loopbaancoach Tilburg helpen je gaandeweg je wensen scherper in beeld te krijgen.

Januari-korting loopbaancoaching JuistTalent Oisterwijk, Tilburg en Den Bosch

Goed nieuws want JuistTalent loopbaancoach Tilburg coacht in januari vanuit een nieuwe locatie. Om dit goede nieuws te vieren ontvangen alle cliënten die in januari een coaching gesprek met mij hebben een korting van 25% op het reguliere uurtarief. Een mooie kans en zonder addertjes onder het gras. De coaching van JuistTalent voor particulieren is namelijk per losse sessie opzegbaar, zodat je verder nergens aan vast zit.

Jij wilt van 2019 toch ook een succesvol jaar maken!

Reactie plaatsen