loopbaancoach Oisterwijk en Berkel-Enschot

Loopbaancoach JuistTalent Oisterwijk, Berkel-Enschot, Tilburg en Den Bosch geeft je graag een inkijk in zijn professioneel profiel.

Professioneel profiel Maxime Quax

Ik krijg energie van mensen in hun kracht te zetten en ze te helpen hun doelen te realiseren. Mensen bezitten unieke eigenschappen en ik gun het eenieder om ze ten volle te benutten. Bovendien, jezelf kunnen zijn in verschillende situaties en rollen lukt alleen als je echt weet wie je bent en wat je belangrijk vindt.

Eigenschappen van Maxime Quax als Loopbaancoach

Als loopbaancoach ben ik in staat om je te helpen dit zichtbaar te maken. Dit doe ik met het doel om je verder op weg te helpen in je werk of loopbaan. Ik coach vanuit vertrouwen en verbinding. Als persoon, loopbaanbegeleider en loopbaancoach ben ik toegankelijk en resultaatgericht. Verder zet ik mijn ervaring als manager in de werving & slecte graag in. Hierdoor voel je altijd verbinding met de markt. Daarbij doe ik mijn werk iedere dag met overtuiging en bevlogenheid, juist omdat ik ook mijn eigen unieke eigenschappen ten volle wil benutten.

Assessment: Fitch Methodiek

De methodiek die ik in mijn coaching praktijk JuistTalent gebruik is de Fitch Methode (Fitch.nl). Hiervoor heb ik een cursus gevolgd en ben na examen gecertificeerd. Fitch staat voor Fit en Match. De Fitch Methode is een effectief hulpmiddel bij het verklaren en analyseren van gedrag in relatie tot de context waarin het gedrag plaatsvindt. Het model beschrijft op schematische wijze het gedrag dat mensen laten zien vanuit rollen die zij aannemen in interacties met anderen. Verschillende gedragingen kunnen op deze wijze in kaart worden gebracht.

Samenvattend, het inzicht wat je hiermee krijgt helpt je processen waarin begrip van gedrag een belangrijke rol speelt te verbeteren. Dus zeer concreet, inclusief uitgeschreven ontwikkelrichtingen.

Loopbaancoach JuistTalent Oisterwijk en Berkel-Enschot werkt met het GROW-model

Ik werk volgens het GROW-Model van Max Landsberg. Dit model is een mooie leidraad voor een effectief gesprek en heeft te maken met de structuur die in een coaching-sessie aanwezig is. Het model staat voor Goal, Reality, Options, Wrap-up.

We besluiten bij iedere stap samen welk onderwerp er aangepakt zal worden en wat het doel is van de discussie. Hierdoor wordt het concreet. Hierna zal je de actuele situatie en prestaties evalueren. Om dit kracht bij te zetten geef je hiervan ook voorbeelden. Dit maakt het allemaal wat duidelijker. Vervolgens wordt er advies gegeven en maak je keuzes. Bij de laatste stap besluit je maatregelen te nemen en leg je een tijdsplanning voor het bereiken van de doelen vast. Maar, je geeft tevens aan hoe je eventuele belemmeringen kunt overwinnen.

Loopbaancoach JuistTalent Oisterwijk, Tilburg en Den Bosch

JuistTalent is de plek voor iedereen die actief is met zijn of haar loopbaan. Het is ontstaan uit de overtuiging dat iedereen talenten bezit en gedreven door één doel: mensen die dreigen vast te lopen in hun loopbaan helpen stappen te nemen!  JuistTalent is Noloc gecertificeerd en werkt samen met Pontifix Psychologie. Een specialist in loopbaancoaching.

JuistTalent is hierom niet enkel actief in Oisterwijk of Berkel Enschot, waar het vanaf januari 2019 in het gezondheidscentrum is gevestigd.  Zoek je een loopbaancoach Tilburg, Den Bosch, Eindhoven of Breda? Dan ben je bij JuistTalent in het centraal gelegen Berkel-Enschot van harte welkom.

[caption id="attachment_463" align="alignnone" width="186"]JuistTalent Noloc Erkend logo Noloc[/caption]
Reactie plaatsen