Oogsters coach regio Tilburg, Den Bosch en in Oisterwijk opent praktijk in Berkel-Enschot
3 min. leestijd

Oogsters coach regio Tilburg, Den Bosch en in Oisterwijk opent praktijk in Berkel-Enschot

Oogsters, coach op het gebied van loopbaan en persoonlijke ontwikkeling, is vanaf januari 2019 gevestigd met de praktijk in het gezondheidscentrum in Berkel-Enschot. Gaaf! Vanuit hier wordt gewerkt voor mens en organisatie in de regio Den Bosch, Tilburg en Oisterwijk. Verder merk ik dat ik steeds vaker landelijk werk, omdat online coaching een vogelvlucht neemt.

Maxime Quax, loopbaanprofessional, helpt je daar met je loopbaanvragen en persoonlijke ontwikkelvragen. Coaching is van alle tijden. Sparren met een deskundige brengt je verder. Met het inschakelen Oogsters coaching Oisterwijk vanuit de mooie praktijk in Berkel-Enschot, investeer je in je werkgeluk. Oogsters coaching helpt je namelijk met het vinden van antwoorden op de klassieke loopbaanvragen: ‘wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik en hoe krijg ik dat voor elkaar’, waardoor je zekerder wordt van je capaciteiten en je zo je loopbaanmogelijkheden duidelijker in beeld krijgt.

Deze klassieke loopbaanvragen hebben dus betrekking op het meer uit jezelf en je loopbaan halen. Daarnaast ondersteunen diverse analyses hoe je gedrag is in een bepaalde rol, wat effectief gedrag is en wat niet en hoe je jezelf kan ontwikkelen. Dit inclusief tools om dit te realiseren.

Waarom kiezen bedrijven en particulieren voor coaching bij Oogsters Oisterwijk?

De arbeidsmarkt en de verschillende soorten en type banen veranderen in een razend tempo. De druk die de maatschappij, je omgeving (inclusief je werkgever) en jijzelf legt op werk is aanzienlijk. Je merkt dat er actie nodig is om je lekkerder in je vel te voelen. Oogsters is als procesbegeleider een spiegel en coach die je tips en oefeningen aanreikt.

Je zal dus zelf in beweging moeten komen. Deze beweging kan je op verschillende manieren uiteindelijk uiten, bijvoorbeeld: door het behalen van doelen op je werk, het volgen van een opleiding of misschien wel het solliciteren op een andere functie binnen, of buiten de eigen organisatie.

Persoonlijke ontwikkelcoaching via Oogsters Oisterwijk helpt je hiermee waarbij de focus ligt op persoonlijke ontwikkeling (effectiever worden), teamontwikkeling (als team meer synergie bereiken), outplacement en loopbaancoaching. Hiervoor is de nieuwe locatie in het gezondheidscentrum in Berkel-Enschot uitermate geschikt. Incompany coaching is tevens mogelijk, wanneer de werkgever de coaching vergoed.

Coaching Oisterwijk bij Oogsters is maatwerk

Maxime Quax van Oogsters loopbaanbegeleiding helpt je met het verkrijgen van relevante inzichten. Deze inzichten hebben betrekking op je persoonlijkheid en capaciteiten die veelal in diverse competenties tot uiting komen. Je krijgt door het volgen van een loopbaantraject veel inzichten in je eigen handelen en het effect daarvan op anderen. Oogsters loopbaancoaching houd je een spiegel voor, luistert naar je en reikt je tips aan. Dit heeft allemaal tot doel om je te helpen met je persoonlijke ontwikkeling, je positie op je werk of je positie op de arbeidsmarkt. Omdat jij uniek bent is er niet zoiets als een algemene formule en zijn de coaching bijeenkomsten dus maatwerk. Maatwerk zit lekkerder!

Maxime Quax coaching en werkplezier

Je lekker voelen op je werk, waarin je het optimale uit jezelf haalt, is een groot geluk. Maxime Quax als coach heeft veel praktijkervaring. Niet enkel door zijn ruime ervaring als manager, maar ook omdat hij meer dan 20 jaar met werkzoekenden en werkgevers werkt in de arbeidsbemiddeling.

Op basis hiervan weet hij dat werkplezier niet vanzelf ontstaat. Het bestaat uit een mix van ingrediënten. Bovendien heb je zelf niet op al die ingrediënten invloed. Maxime Quax als begeleidend coach helpt je met het ervoor zorgen dat je goed in beeld krijgt wat jouw invloed op dat werkplezier is. Met het uitvoeren van oefeningen en feedbackgesprekken ontwikkel je dit. Hierdoor is het jouw inzicht en dat geeft je vertrouwen om vanuit jezelf iets aan de omgeving te doen, indien dat nodig is.

Ben je het werkplezier kwijt? Dan is het van belang om het gesprek met je werkgever aan te gaan. Wat mis je en wat heb je nodig? Oogsters coaching Oisterwijk helpt je dit scherp te krijgen en dat is nodig.  Op je werk krijg je namelijk niet altijd de eerlijke feedback die nodig is om zaken scherp in beeld te krijgen. Mogelijk is je werkstijl minder effectief, terwijl je het werk inhoudelijk goed beheerst. Zonde als niemand dit tegen je zegt zodat je er wat aan kan doen. JuistTalent helpt je te reflecteren op je eigen handelen. Reflectie maakt standaard onderdeel uit van loopbaancoaching bij JuistTalent.

Klaar voor de toekomst!

Hoe gaaf is het om jezelf te ontwikkelen zodat je niet enkel arbeidsmarkt-klaar bent, maar (weer) gewild wordt door je huidige en/of andere werkgevers?

Om het optimale resultaat te behalen is het prettig om samen te werken met een coach die je stimuleert om zelf tot die actie over te gaan. Hiervoor is het van essentieel belang dat je een goede klik ervaart met je coach. Kom dus in contact met coach Maxime Quax van Oogsters. Voorafgaand aan een traject is er eerst een vrijblijvend en oriënterend telefoongesprek en hierna een gratis persoonlijke kennismaking op de loopbaancoaching praktijk in Berkel-Enschot.

Maxime Quax, coach van Oogsters  is Noloc Register Loopbaanprofessional

Wees welkom!

 

Loopbaancoach Maxime Quax

Maxime Quax coach Oogsters

 

Reactie plaatsen