6 personen die je inspireren om meer uit jezelf te halen
2 min. leestijd

6 personen die je inspireren om meer uit jezelf te halen

Er zijn wel eens van die dagen dat je wat extra inspiratie of motivatie kunt gebruiken om enthousiast aan het werk te gaan. Deze inspiratie kun je niet altijd vanuit jezelf halen. Het is geen ramp om deze vanuit anderen te halen. Juist als je naar verhalen van anderen gaat luisteren, kun je extra motivatie vinden om het beste uit jezelf te halen. Deze personen hebben een mooi verhaal, waarmee ze jou inspireren.

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden overwon tweemaal kanker, stond vervolgens aan de start van de Olympische Spelen in Beijing en won deze ook nog eens. Na zijn topsportcarrière zet hij zich actief in om geld op te halen voor kankeronderzoek. Zo probeerde hij de Elfstedentocht te zwemmen om geld op te halen en wordt hij vaak ingehuurd als spreker om mensen te inspireren. Over doorzetten en je dromen achterna jagen gesproken…

Oprah Winfrey

Wie kent haar niet, Oprah Winfrey. De granddame van de Amerikaanse televisie. Oprah Winfrey heeft niet de makkelijkste jeugd gehad Door hard te werken en haar dromen achter na te jagen, heeft ze een imperium opgebouwd waar je u tegen zegt. Al jaren heeft ze haar eigen talkshow: The Oprah Winfrey Show. Daarnaast helpt ze met haar foundation anderen, om meer uit het leven te halen. Deze vrouw inspireert iedereen om wat van haar of zijn leven te maken.

Steve Jobs

Steve Jobs is de oprichter van één van de grootste techbedrijven ter wereld, Apple. Met Apple heeft hij een gigantisch nalatenschap gebouwd. De presentaties van Steve Jobs kent iedereen, de uitspraak ‘One more thing’ is iconisch geworden. Steve Jobs heeft met de eerste iPhone, de smartphones op de kaart gezet. Iets waar we tot op de dag van vandaag nog profijt van hebben. In de film over Steve Jobs, zie je welke obstakels hij heeft moeten overwinnen om tot het grote succes van Apple te komen.

Tony Robbins

Deze man is de guru op het gebied van geluk vinden, het beste uit jezelf halen en eerlijk naar jezelf durven kijken. De seminars van Tony Robbins zijn razend populair. Zo populair dat er een heuse documentaire over is gemaakt. De docu kun je bekijken op Netflix. Hier haal je ook jouw dosis inspiratie en motivatie uit. Plan een middag op de bank met Netflix en kijk deze documentaire. Wie weet tot welke inzichten je komt.

Sanny Verhoeven (van Sanny zoekt geluk)

Met haar blog, Sanny zoekt geluk, wil Sanny jou helpen om op zoek te gaan naar de gelukkigste versie van jezelf. Door middel van vrolijke vlogs en blogs, geeft ze tips en tricks om het beste uit je leven te halen. Ook laat ze regelmatig andere, inspirerende personen aan het woord op haar blog. Neem hier zeker een kijkje als op zoek bent naar toffe inspiratie.

Michelle Obama

Michelle Obama was de eerste Afro-Amerikaanse First Lady van Amerika. Dat is best een dingetje. Acht jaar lang stond ze achter haar man, Barack Obama, destijds de president van de Verenigde Staten. In haar positie heeft Michelle zich ingezet voor veel goede doelen, met name om jonge meisje te stimuleren naar school te gaan, te studeren en het beste van hun leven te maken. Op deze manier is Michelle Obama een echte inspiratiebron voor velen. Lees ook zeker haar biografie om haar verhaal te lezen.

Zoek een inspiratiebron die bij je past

Inspiratie en motivatie vinden om het beste uit je leven en carrière te halen is voor iedereen anders. Iedereen heeft zij zijn eigen doelen en idealen. Zoek daarom de inspiratie die bij jouw doelen past en laat je lekker inspireren. Praat hier ook met anderen over, wie weet ontdek je zo weer nieuwe inspirerende personen, die jou kunnen helpen je doelen te behalen.

Reactie plaatsen